جستجو
ورود
پشتیبانی از افراد کم توان
|
دستورالعمل بروزرسانی
|
بزرگ نمایی
نمابش عادی
کوچک نمایی
قلم بزرگ
قلم کوچک
صفحه اصلی
برنامه راهبردی مدیریت غذا ودارو
اخبار مدیریت
مدیریت غذا و دارو
صفحه اصلی
/
اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
/
ضوابط ،قوانین و دستورالعمل ها
منوی معاونت
بازگشت به سایت اصلی
برنامه راهبردی مدیریت غذا ودارو
مدیریت غذا و دارو
مدیر غذا ودارو
تاریخچه غذا و دارو
اهداف سازمانی
اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
معرفی کارشناسان شاغل
ضوابط ،قوانین و دستورالعمل ها
دارو و مواد مخدر
معرفی کارشناسان شاغل
شرح وظایف
ضوابط ،قوانین و دستورالعمل ها
واحد نظارت بر محصولات طبیعی ،سنتی و مکمل
معرفی واحد و کارشناس شاغل
شرح وظایف
ضوابط ،قوانین و دستورالعمل ها
واحد تجهیزات و ملزمات پزشکی
معرفی کارشناسان شاغل
معرفی واحد
شرح وظایف
ضوابط ،قوانین و دستورالعمل ها
ارتباط با ما
ضوابط اداره نظارت بر مواد غذایی
ضوابط
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
دستورالعمل ها
دستورالعمل نحوه اجرایی صدور ، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کترینگ
دستورالعمل نحوه اجرایی صدور ، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نحوه اجرایی صدور ، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نحوه اجرایی صدور ، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری ،پخش و توزیع فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نحوه اجرایی صدور ، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نحوه اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دستورالعمل و راهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای
دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی
دستورالعمل حدفاصل کارخانجات با مراکز آلاینده